Ηλεκτρικές
Συσκευές

Μοναδικές όπως και εσείς

Κουζίνα γεμάτη ζωή...

Σχεδιάζουμε τα προϊόντα και τα συστήματά μας με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εξίσου όμορφα και εύκολα στη χρήση. Και επειδή χρησιμοποιούμε μόνο προσεκτικά επιλεγμένα υλικά από κορυφαίες εταιρίες όπως η FRANKE και η LIEBHERR  και τελευταίας τεχνολογίας μεθόδους παραγωγής, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η κουζίνα σας έχει κατασκευαστεί για να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

liebherr-refrigerator-control-panel

Φανταστείτε μια κουζίνα όπου όλα συνεργάζονται άριστα μεταξύ τους, έχουν εξαιρετική εμφάνιση και συγκεκριμένο σκοπό.

Μέσω της τάσης για ανοιχτές κουζίνες, οι διαχωριστικές γραμμές της κουζίνας από το σαλόνι είναι σχεδόν αόρατες. Και για πολλούς, η επιλογή οπτικά καλαίσθητων συσκευών παίζει όλο και πιο σημαντικό ρόλο. Η Liebherr το γνωρίζει αυτό και προσφέρει μοντέλα τα οποία ξεχωρίζουν για τις τεχνικές καινοτομίες και τον ιδιαίτερο συνδυασμό χρωμάτων, σχημάτων και υλικών.

Ανακαλύψτε τα θαυμαστά χαρακτηριστικά μιας κουζίνας FRANKE

Θέλουμε να κάνουμε την κουζίνα σας ιδανική, από τον νεροχύτη έως την μπαταρία και τον φούρνο και από το πρωί μέχρι το βράδυ, καθημερινά.
Απορροφητηρες-Franke-1104x798
AM003_Crystal_Steel_Shanghai.1474614338610

Πώς είναι η κουζίνα των ονείρων σας; Στη Franke πιστεύουμε ότι κάθε κουζίνα πρέπει να είναι μοναδική όπως και εσείς. Πρέπει να είναι ένας χώρος όπου αισθάνεστε ελεύθεροι να μαγειρέψετε, να φάτε, να διασκεδάστε, να γιορτάσετε και άλλα πολλά. Για τον λόγο αυτό, θέλουμε να κάνουμε την κουζίνα σας ιδανική, από τον νεροχύτη έως την μπαταρία και τον φούρνο και από το πρωί μέχρι το βράδυ, καθημερινά.

Φορμα επικοινωνιασ