Χαλαβαζή Φλώρα & ΣΙΑ Ο.Ε.

 

 

Τάλαντα - Σύρος

Τηλ. 2281084855

Fax 2281084855

 

Υπεύθυνος Πωλήσεων:

Λεονάρδος Χαλαβαζής

 

email: info@halavazis.gr

 

 


Η κουζίνα είναι η καρδιά της καθημερινής μας ζωής. Ο χώρος όπου μαγειρεύουμε, τρώμε με την οικογένεια, διασκεδάζουμε με τους φίλους μας.Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από πολλά μοντέρνα έτοιμα σχέδια ντουλάπας ή να την κατασκευά-σουμε ανάλογα με τις απαιτήσεις σας


Εξοπλίστε την κουζίνα σας με σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και λειτουργικά αξεσουάρ για μέγιστη εργονομία και λειτουργικότητα.


     Η λειτουργία  της κουζίνας άλλαξε μέσα στα τελευταία χρόνια. Μπορεί στο παρελθόν να υπήρξε απλά ένας χώρος εργασίας για τη νοικοκυρά, όμως σήμερα είναι ένα δωμάτιο, μέσα στο οποίο συμβαίνουν πολλά.

        Στην κουζίνα συγκεντρώνεται η οικογένεια, εκεί συναντάτε τους φίλους σας, μαγειρεύετε μαζί ή περνάτε μία βραδιά σε οικείο και άνετο περιβάλλον.

        Για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις μίας μοντέρνας κουζίνας, πέρα από την όμορφη εμφάνιση, εξέχουσα σημασία έχει και ο υψηλός βαθμός άνεσης. Η παραμονή μέσα στην κουζίνα θα πρέπει να είναι ευχάριστη, ενώ η εργασία θα πρέπει να είναι αποτελεσματική.

 
 

  Η εταιρία Halavazis ιδρύθηκε το 1998 από τον Αντώνη Χαλαβαζή. Εδρεύει σε ιδιόκτητο χώρο 220τμ. στα Τάλαντα της Σύρου και δρα-στηριοποιείται στο χώρο των επίπλων κουζίνας, στις ντουλάπες υπνοδωματίων και γενικότερα στην επίπλωση και εξοπλισμό ενός σπιτιού. Έχοντας πολύχρονη πείρα στην κατασκευή κουζινών αναλαμβάνουν να σχεδιάσουν και να σας προσφέρουν ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή στο χώρο των επίπλων κουζίνας.

 

   Σχεδιάζουμε την κουζίνα σας σε ηλεκτρονικό υπολογιστή ώστε να έχετε πλήρη εικόνα της κουζίνας σας πριν την κατασκευή της χωρίς καμία επιβάρυνση.

   Η εταιρία μας συνεργάζεται με κορυφαία Ιταλικά εργοστάσια και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στη Σύρο των εργοστασίων Pedini, Oikos, Stosa, Prodomo, Colombini. Η ποιότητα των προϊόντων μας εξασφαλίζεται από τις άριστες πρώτες ύλες παραγωγής και την αγάπη μας για το έπιπλο

Η εγκατάσταση των επίπλων κουζίνας γίνεται από εμάς (χωρίς εξωτερικά συνεργεία)

   Σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε για να δείτε από κοντά τα προϊόντα μας και να λύσουμε κάθε απορία σας σχετικά με αυτά.